Για την ΑΕΚ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Άγγελος Μισός, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για Ρόκα και Μπαντία…
«Δεν είδα κάτι το διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Είναι προβλεπτή η ΑΕΚ. Θεωρώ ότι ήταν λάθος η απομάκρυνση του Καταλά, η χρονική στιγμή που έφυγε. Η ΑΕΚ ήταν στους στόχους της. Οι ευθύνες είναι εκεί και πρέπει να αποδοθούν. Δεν μπορείς να πεις ότι φταίει η διοίκηση. Δουλεύει με ένα μοντέλο, στο οποίο ο τεχνικός διευθυντής έχει την ευθύνη. Η διοίκηση είναι η τελευταία που φταίει. Το εν λευκώ που δίνεται, νιώθω ότι και οι μεταγραφές του Γενάρη δεν βοήθησαν καθόλου. Ποιος τα ελέγχει όλα αυτά; Η ομάδα δεν βοηθήθηκε για να κάνει το βήμα παραπάνω», είπε αρχικά και πρόσθεσε για τον Μπαντία:
«Δεν μπορείς να χάνεις από τον Εθνικό και να πας να κάνεις δηλώσεις για οτιδήποτε άλλο εκτός από τη δική του ευθύνη. Μιλούμε για την κόκκινη κάρτα του Τάντι; Για τα εύκολα γκολ που δέχθηκε, ειδικά το πρώτο; Ούτε με το ΑΠΟΕΛ είδα κάτι το ιδιαίτερο, απλά ήταν πιο συμπαγής η ομάδα. Ο Εθνικός μας έπαιξε στην κόντρα και πέτυχε πέντε γκολ. Θεωρώ πως ο προπονητής πρέπει να είναι ήρεμος. Ήταν πιο ήρεμος ο Καταλά από τον Μπαντία».
Για τον πρόεδρο: «Πίστευα από την πρώτη στιγμή ότι θα έμενε. Ήταν λανθασμένη η αντίδραση του κόσμου στο πρώτο παιχνίδι με τον Εθνικό. Είναι κρίμα. Όταν η ΑΕΚ είναι κοντά στο να κάνει το επόμενο βήμα, τα χαλάει. Θα είναι επιτυχία αν βγει στην Ευρώπη».