Μεταγραφές, αποδεσμεύσεις και ανανεώσεις παικτών, αλλά και πιθανές ανακατατάξεις σε άλλους τομείς στον Αρχάγγελο, είναι τα θέματα που φιγουράρουν στον προγραμματισμό.
Ο Πρόδρομος Πετρίδης, είναι σε ανοικτή γραμμή με το Σωφρόνη Αυγουστή για τα πιο πάνω θέματα και πως πρέπει να προχωρήσει η διοίκηση, ώστε να ακολουθήσουν οι αποφάσεις.
Οι μεταγραφές, έχουν καθοριστεί και περιλαμβάνουν ένα τερματοφύλακας, δύο κεντρικούς αμυντικούς, ένα δεξιό μπακ, ένα κεντρικό χαφ και δύο ακραίους επιθετικούς.
Βασικά, όποιος φεύγει αντικαθίσταται και το πλάνο περιλαμβάνει την αποχώρηση των Σκουφέτ-Πέδρο (εκτός απροόπτου)-Βινίσιους-Σάβιτς-Ντανίλο-Νατέλ-Οκριασβίλι. Είναι 7 παίκτες που θα φύγουν και θα φέρουν αντίστοιχες μεταγραφές.
Ήρθε βέβαια ο Ντάλσιο και θα έρθει ο Μούγιανιτς που αγωνίζονται και οι δύο στη μεσαία γραμμή, αλλά εκκρεμεί και η περίπτωση Τόμας Ντε Βινσέντι. Αν μείνει ο Αργεντινός, τότε δεν θα γίνει άλλη προσθήκη στη μεσαία γραμμή.
Αναφορικά με το οργανωτικό μέρος της προετοιμασίας, θα οριστικοποιηθεί η χώρα για την προετοιμασία της ομάδας κάτι που πρέπει να γίνει στις επόμενες μέρες, αφού πριν από το τέλος Ιουνίου προβλέπεται να διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.