Για τον Απόλλωνα η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, όχι όμως και για τον Ζράντι ο οποίος δεν μπόρεσε να βοηθήσει σχεδόν καθόλου στην τελική ευθεία.
Μπήκε μέσα σε κάποια ματς αλλά ήταν αγνώριστος και υπάρχει δικαιολογία… οι τραυματισμοί.
Πέρασε δύο χειρουργεία σε έναν μήνα ο κορυφαίος για πολλούς του φετινού Απόλλωνα (όσο ήταν καλά η ομάδα δεν ανησυχούσε) και πλέον το μεγάλο στοίχημα είναι να προλάβει την προετοιμασία.
Ακόμα δεν μπορεί να προπονηθεί αλλά στον Απόλλωνα υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα είναι πανέτοιμος να αρχίσει προετοιμασία με τους υπόλοιπους για να μπει με τον καλύτερο τρόπο στη νέα σεζόν, στο νέο γήπεδο για το back to back.
Όσον αφορά το συμβόλαιο του, αυτό εκπνέει τέλος Μαΐου 2023, δεν τίθεται θέμα αν θα συνεχίσει στον Απόλλωνα και με τη νέα σεζόν θα μπει στο γήπεδο για να παλέψει για νέο συμβόλαιο.
Είναι σε καλή ηλικία, στα 29 του χρόνια και φέτος παρά τη ατυχία του με το πρόβλημα στους κοιλιακούς-προσαγωγούς κατέγραψε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (18 βασικός και τέσσερις αλλαγή) πετυχαίνοντας τρία γκολ, έπαιξε ένα ματς στο Κύπελλο σαν αλλαγή και δύο στην Ευρώπη με την Ζίλινα όπου πέτυχε και δύο γκολ.

Χρίστος Χρίστου