Ο Απόλλωνας του «Αντώνης Παπαδόπουλος» άρεσε στον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ ο οποίος τον βασικό κορμό της 11άδας κόντρα στην Ανόρθωση θα τον κρατήσει και θα αλλάξει κάποια πράγματα προκειμένου να βρει αυτό το κάτι που λείπει για να έρθει η νίκη.
Και αν έρθει η νίκη, τότε θα «καεί» η Λεμεσός. Τότε ο Απόλλωνας θα βρεθεί πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 16 ολόκληρα χρόνια.
Αυτό και αν είναι κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές ενόψει και του σημερινού ντέρμπι-τίτλου κόντρα στο ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο (19:00 Cytavision Sports 1/Live balla.com.cy).
Την τριάδα στην άμυνα πιθανότατα θα την κρατήσει με Ρομπέρζ, Χάμπο και Αλεσάμι, ενώ στην 11άδα θα διατηρηθεί και ο Αμίν Χαμάς αριστερά. Δεξιά ο Μαυρίας διεκδικεί την θέση αντί του Φιλιώτη, ενώ δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι στην μεσαία γραμμή. Σπόλιαριτς, Κολ και Αλμπάνης θα κινούνται στον άξονα.
Για την επίθεση, ο Νταμπό διεκδικεί θέση με αξιώσεις και μένει να δούμε ποιος εκ των Πίττα ή Ντιγκινί θα μείνει εκτός εάν επιλεχθεί ο Γάλλος για την 11άδα.
«Παίζει» και το σενάριο να είναι και οι τρεις στο αρχικό σχήμα και να μείνει εκτός 11άδας ο Αλμπάνης.