Το πρωί η Ομόνοια ανακοίνωνε πως οι τιμές για τα εισιτήρια του κυπέλλου θα ήταν 45 ευρώ για την Ανατολική EAST B, και 40 για τη Βόρεια, όμως, ως ομάδα του λαού δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά.
Το τριφύλλι «άκουσε» τον κόσμο του!
Οι οπαδοί των πρασίνων είναι δίπλα τους σε κάθε βήμα, στα εύκολα και τα δύσκολα, και αφού είχαν συνάντηση με τους φιλάθλους της ομάδας, λαμβάνοντας επίσης υπόψη τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν αλλά και τις αντιδράσεις των οπαδών της, η Ομόνοια, έκρινε σοφότερο και σωστότερο, να μειώσει τις τιμές (35 ευρώ η Ανατολική EAST B, 30 η Βόρεια). Μια πράξη, από τη διοίκηση Παπασταύρου που σαν να τους  λέει ταυτόχρονα, «ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας και μας στηρίζετε». Εννοείται πως και οι φίλοι της ομάδας είδαν με χαρά και ικανοποίηση αυτή την αλλαγή.
Όσον αφορά τη Νότια, η Ομόνοια περιμένει ακόμα την απάντηση του Εθνικού Άχνας που θα έρθει τις επόμενες μέρες, και θα εκδώσει ανακοίνωση.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Εκτός, στο ματς του Σαββάτου (14/5) με την ΠΑΕΕΚ, θα είναι ο τιμωρημένος Γιούστε και ο τραυματίας Λέζιακς. Για τον Τσέχο αριστερό οπισθοφύλακα, θα είναι κριτήριο η επόμενη βδομάδα, ωστόσο, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως δεν αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό και θα δώσει κανονικά το παρών του στον τελικό κυπέλλου.

Θράσος Δημητρίου