50.000 φίλοι της Λίβερπουλ στο Παρίσι για τον τελικό του Champions League!
Αγγλία

50.000 φίλοι της Λίβερπουλ στο Παρίσι για τον τελικό του Champions League!

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Πάνω από 50.000 φίλοι της Λίβερπουλ αναμένεται να βρίσκονται στο Παρίσι ενόψει του τελικού του Champions League απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Πράξη το «You’ll Never Walk Alone» ετοιμάζονται να κάνουν για ακόμα μια φορά οι φίλοι της Λίβερπουλ. Συγκεκριμένα, πάνω από 50.000 οπαδοί των «κόκκινων» αναμένονται να βρεθούν το επόμενο Σάββατο (28/5) στο Παρίσι ενόψει του τελικού του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Βέβαια, δικαίωμα εισόδου στο «Stade de France» θα έχουν μόλις οι 22.000 εξ αυτών, συμπεριλαμβανομένων και των VIP. Να σημειωθεί ότι το πού θα στηθεί η «fanzone» των Άγγλων φιλάθλων προβλημάτισε αρκετά τις γαλλικές Αρχές, οι οποίες κατέληξαν ότι ο τόπος φιλοξενίας θα είναι η «Cours de Vincennes», μια μακρά οδική αρτηρία στα ανατολικά του Παρισιού.
Από την άλλη, οι φίλοι της Ρεάλ θα φιλοξενηθούν στο πάρκο «Legion of Honor», που βρίσκεται κοντά στο «Stade de France». Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τη γαλλική τηλεόραση, στον φετινό τελικό θα ενεργοποιηθεί η μεγαλύτερη αστυνομική δύναμη στα χρονικά του Champions League.

Related posts