Αυτή τη στιγμή ρεαλιστικός στόχος για την Ανόρθωση είναι η 2η θέση. Παρόλα αυτά, στην «Κυρία» ποτέ δεν έπαψαν να πιστεύουν στο πρωτάθλημα. Γι΄ αυτό στο σημερινό ματς κόντρα στον Άρη, οι παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια, έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για τη νίκη. Να μειώσουν τη διαφορά τους στους 5 βαθμούς τον Απόλλωνα ο οποίος έμεινε στην ισοπαλία με την ΑΕΚ. Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως, πρέπει να βελτιώσει την εικόνα που είχε με το ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο, αφού, αν και πήρε την πρόκριση, δεν έθελξε με την απόδοση της.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια, δεν υπολογίζει μόνο τον Μάριο Αντωνιάδη.
Ο Λόρια θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Αμπαρτζουμιάν, αριστερά ο Κορέια, ενώ ο Κορρέα, στο κέντρο της άμυνας θα έχει δίπλα του είτε τον Ρισβάνη, είτε στον Εσκοβάλ.
Η ομάδα στον επαναληπτικό με το ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι χρειάζεται φρεσκάρισμα και ίσως προβεί σε αυτό ο Γεωργιανός τεχνικός στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.
Στα τελευταία δύο παιχνίδια Χουσμπάουερ και Αρτυματάς κινούνταν στη μεσαία γραμμή με τον Λάζαρο σε πιο ελεύθερο ρόλο. Για τις θέσεις στο χώρο του κέντρου είναι και οι επιλογές των Χρυσοστόμου, Πόποβιτς και Βερχόβετς αν θα θελήσει ο κόουτς να αλλάξει πράγματα. Στα άκρα, θα είναι απίθανο να σκεφτεί να αλλάξει τον Ουάρντα, ενώ αριστερά πέραν του βασικού Χριστοφή στα τελευταία δύο ματς είναι και η επιλογή του Ντέλετιτς. Στην κορυφή θα παραμείνει ο Νοβότνι.

Θράσος Δημητρίου