Ο Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται στη Λίβερπουλ από τον Οκτώβριο του 2015. Το τρέχον συμβόλαιο του Γερμανού προπονητή με τους Reds λήγει το 2024, δηλαδή απομένουν δύο ακόμη σεζόν στην παρούσα συμφωνία.
Οι Reds θέλουν να κρατήσουν τον Κλοπ γι’ ακόμη περισσότερο στο Άνφιλντ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει συνομιλίες με τον ατζέντη του Γερμανού και εντείνει την προσπάθεια να τον κρατήσει μέχρι το καλοκαίρι του 2026.
Ο πρόεδρος του Fenway Sports Group, Μάικλ Γκορντον, βρέθηκε στο Άνφιλντ στη νίκη των Reds με 2-0 επί της Βιγιαρεάλ. Κάθισε μαζί με τον ατζέντη του Κλοπ, Μαρκ Κόζικ, ενώ υπάρχει αισιοδοξία στο στρατόπεδο των Reds ότι πλέον είναι έτοιμος να συζητήσει το ενδεχόμενο της επέκτασης.
Ο Κλοπ λαμβάνει περίπου 47 εκατομμύρια ευρώ την σεζόν και όπως αναφέρει η Telegraph οι παρόντες όροι του συμβολαίου θα βελτιωθούν. Ωστόσο, το οικονομικό κομμάτι δεν είναι το πρωτεύον ζήτημα στις διαπραγματεύσεις. Ο Γερμανός προπονητής θέλει να διαβεβαιωθεί πως θα έχει την ίδια ενέργεια και το κίνητρο να συνεχίσει.
Ο Κλοπ τα χρόνια που βρίσκεται στη Λίβερπουλ έχει κατακτήσει το Champions League, την Premier League, το Super Cup, το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων και φέτος το Λιγκ Καπ. Σε 371 παιχνίδια έχει 232 νίκες, 77 ισοπαλίες και 62 ήττες.