Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το Σαββατόβραδο για τους φίλους της ΑΕΛ καθώς η ομάδα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Μπρούνο Σάντος μέχρι το 2025. Μάλιστα το συμβόλαιο θα είναι κλειστό τριετές, με την είδηση να σκορπάει ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας αφού βλέπουν τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστής της φετινής χρονιάς να δεσμεύεται με την ομάδα για άλλα τρία χρόνια τουλάχιστον.
Ο Μπρούνο Σάντος αποτελεί μια εξαιρετική λύση στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Βραζιλιάνο φέτος να έχει και γκολ και ασίστ και να έχει βγάλει ένα πολύ πιο καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο εκπλήσσοντας ακόμα και τους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα με αυτά που κάνει. Η ανακοίνωση της επέκτασης έφερε όπως ήταν αναμενόμενο και πολλά θετικά σχόλια για το γεγονός με αποδέκτες τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας.
Η ΑΕΛ πρωτοπορεί και στο πως παρουσιάζει τους ποδοσφαιριστές της με φόντο το νέο γήπεδο κάτι που εξιτάρει ακόμα περισσότερο τους φίλους της. Πλέον η συζήτηση είναι και για το ποιος… ακολουθεί σε θέμα ανανέωσης.
Διαβάστε μερικά από τα σχόλια των φίλων της ΑΕΛ στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης
«ΕΕΕΤΣΙ ΩΡΑΙΟ TIMING»
«Τρέλανε μας και άλλο ΣΟΦΟ»
«Τώρα παραδέχομαι τους, τώρα γίνεται καλή δουλειά»
«Μπρούνο αλάνι για πάντα στο λιμάνι»
«Σάντος ο νέος Αϊρόσα σε καλύτερο βέρσιον»
«ΜΠΡΟΥΥΝΟΟ ΛΕΟΝΤΑΑ ΜΟΥ»
«Πάμε για τους επόμενους έτσι ρε αλάνια»
Αριστείδου Μιχαήλ