Ο προπονητής του Π.Ο. Ξυλοτύμπου, Δημήτρης Δημητρίου, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, σχολίασε και το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Τόνισε πως ο Απόλλωνας έχει τις περισσότερες ευκαιρίες για κατάκτηση του τίτλου, ενώ υπογράμμισε πως Ομόνοια και ΑΕΛ, που έμειναν εκτός εξάδας, έχουν την ευκαιρία να σώσουν την παρτίδα μέσω του κυπέλλου.
Η δήλωση του:
«Θα ήθελα να πω για τα τρία πρωταθλήματα της ΚΟΠ. Α’, Β’, Γ’ κατηγορία τα οποία είναι ανταγωνιστικά. Βλέπουμε και στα τρία πρωταθλήματα να γίνονται μάχες για τις πρώτες θέσεις αλλά και για την αποφυγή του υποβιβασμού. Για την Α’ Κατηγορία, αυτή τη στιγμή φαίνεται πως ο Απόλλωνας έχει τις περισσότερες πιθανότητες για κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά και την ισοπαλία στο ΓΣΠ, όμως εφόσον υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια κανένας δεν πρέπει να είναι σίγουρος για την τελική έκβαση. Πολύ θετικό ότι Άρης και Πάφος FC έχουν μπει για πρώτη φορά στην εξάδα και διεκδικούν Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εντυπωσιακό το comeback του ΑΠΟΕΛ, όπου μετά τις πρώτες αγωνιστικές έδειχνε ίσως να μην πρόφτανε την πρώτη εξάδα. Ανόρθωση και ΑΕΚ παραμένουν δύο παραδοσιακές ομάδες του Big-6, ανταγωνιστικές και με πολύ καλούς παίκτες. Είναι έκπληξη το ότι η Ομόνοια και η ΑΕΛ δεν έχουν πλασαριστεί μέσα στην πρώτη εξάδα, όμως, έχουν την ευκαιρία να σώσουν την παρτίδα για διάκριση και Ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του κυπέλλου, όπου έχουν το μεταξύ τους παιχνίδι στο ΓΣΠ, για τον προημιτελικό».

Θράσος Δημητρίου