Χαρούμενος για την επιστροφή τις επιτυχίες παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σωφρόνης Αυγουστή.
Η αρχική τοποθέτηση: «Είναι μια σημαντική νίκη για πολλούς λόγους. Ο πρώτος ήταν για να… σβήσουμε τα δύο παιχνίδια με την Ανόρθωση. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που παίζει γρήγορα και κάθετα στο χώρο. Καταφέραμε και κρατήσαμε μακριά από την εστία μας τον αντίπαλο και πετύχαμε πρώτοι γκολ. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές και αξίζουν συγχαρητήρια. Ήταν μια δύσκολη βδομάδα. Τώρα θα ξεκουραστούμε, θα ηρεμήσουμε για να πάμε στον αγώνα με τον Άρη. Αυτή τη χρονιά, κάθε ομάδα έχει τους δικούς της στόχους και βλέπουμε πόσο εύκολα αλλάζουν τα συναισθήματα σε κάθε παιχνίδι. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να πάμε στον αγώνα με τον Άρη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Για πρώτη φορά, είχαμε μια… καυτή έδρα. Ο κόσμος έδωσε δυναμική στους παίκτες. Ακόμη και τη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ, βοήθησαν τους ποδοσφαιριστές και τους ευχαριστούμε».
Για την αντίδραση στο 1-1: «Ξέραμε ότι θα ρίσκαρε η Πάφος FC. Κάναμε κάποια πράγματα και στο τέλος πήραμε τους τρεις βαθμούς. Θα ήταν άδικο αν δεν κερδίζαμε το παιχνίδι. Ήμασταν κυρίαρχοι, είχαμε τρία δοκάρια. Αυτή η νίκη θα φέρει ηρεμία».
Για το ότι ο κόσμος θέλει τον τίτλο: «Η ομάδα έφτασε σε αυτό το σημείο λόγω της προσπάθειας όλων. Ο στόχος είναι κάθε χρόνο να διεκδικεί πρωταθλήματα και να παίζει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι και το όνειρο μου».
Για τα αγωνιστικά: «Ελπίζουμε να προλάβουν κάποιοι ποδοσφαιριστές το επόμενο παιχνίδι. Μιλώ για τους Ντανίλο, Ντε Βινσέντι και Σάβιτς».