Ζωντανή στη μάχη της Ευρώπης έμεινε η Μπιλμπάο που κέρδισε με 2-1 την Έλτσε.
Στο 15ο λεπτό το σουτ του Ουίλιαμς μέσα από την περιοχή έφυγε μόλις έξω ενώ στο 25’ ο Βάσκος φορ έκανε το σουτ από πλάγια δεξιά, αλλά είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι.
Στο επόμενο λεπτό η Μπιλμπάο σκόραρε με τον Μπερενγκέρ αλά το γκολ ακυρώθηκε και στο 32’ ο Γιούρι σέντραρε από αριστερά και ο Μπερενγκέρ με απίθανο γυριστό έγραψε το 1-0. Στο 38ο λεπτό ο Μπαντία είπε όχι σε σουτ του Γιούρι, ενώ στο 42’ το σουτ του Μπερενγκέρ κόντραρε σε  σώματα και πέρασε κόρνερ και στο 45+3’ η προσπάθεια του Πόνσε πέρασε μόλις έξω.
Στο 62ο λεπτό ο Μπαντία νίκησε ξανά τον Ουίλιαμς και στο 80’ η κεφαλιά του Βιγιαλίμπρε πέρασε μόλις έξω. Τελικά στο 86’ οι παίκτες της Μπιλμπάο έκρυψαν την μπάλα και ο Βιγιαλίμπρε από αριστερά πλάσαρε  με το δεξί για το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η Έλτσε ήταν να μειώσει σε 2-1 στις καθυστερήσεις με γκολ του Χοσάν.
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Ντε Μάρκος (88′ Θάραγα), Γιούρι, Νούνιεθ, Βιβιάν, Βέσγα (65’ Πετσαρομάν), Σανσέτ (65’ Ραούλ Γκαρσία), Βενσεδόρ, Μουνιαΐν, Ουίλιαμς (75’ Νίκο Ουίλιαμς), Μπερενγκέρ (75’ Βιγιαλίμπρε)
ΕΛΤΣΕ: Μπαντία, Μπιγάς, Ολάθα, Παλάσιος, Ντιέγκο Γκονζάλες, Φιδέλ (74’ Πιάτι), Μαρκόνε (58’ Γκούτι), Γκουμπάου, Μίγια (58’ Καρίγιο), Μπογέ (18’ Πόνσε), Τετέ Μορέντε (58’ Χοσάν)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ