Ο πιο εύκολος τίτλος, στο τσακ-μπαμ, είναι ο οποιοσδήποτε που περιέχει τη λέξη «πρόκριση». Το πάμε αντίστροφα, έτσι για… αλλαγή: η απαγορευμένη λέξη στην Ομόνοια είναι ο αποκλεισμός. Αυτό ισχύει ενόψει του σημερινού επαναληπτικού με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ (19:00) για τους «πράσινους», αν θέλουν το υπόλοιπο της χρονιάς να έχει νόημα και να μην είναι μία βασανιστική αγγαρεία… Το 1-1 του πρώτου αγώνα δίνει στην Ομόνοια ένα ελαφρύ προβάδισμα, όχι όμως και την εξασφάλιση της πρόκρισης.
Είναι, επί της ουσίας, και το πρώτο crash test του Νιλ Λένον. Στα υπόλοιπα (αδιάφορα από βαθμολογικής πλευράς) παιχνίδια υπήρχαν ελαφρυντικά, στο αποψινό κανένα. Εκτός πλάνων είναι οι Χούμποτσαν και Ζαχαρίου, με ερωτηματικό τον Σέχου. Ο Φαμπιάνο θα είναι στο τέρμα, στα στόπερ ο Γιούστε με έναν εκ των Λανγκ-Παναγιώτου, με τον Λέζιακς αριστερά και πιθανότατα τον Ψάλτη δεξιά.
Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση οι Ντίσκερουντ και Μπασιρού, με τον Λοΐζου κι έναν εκ των Μποτεάκ-Λοβέρα στα άκρα, ενώ ο Παπουλής θα έχει το γνωστό του ελεύθερο ρόλο με έναν εκ των Μάταβς-Τσέποβιτς στην κορυφή, χωρίς να αποκλείεται παντελώς η υποψηφιότητα Κακουλλή.

Ανδρέας Βεντούρης