Στην Ομόνοια, μετρούν αντίστροφα για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Θα έλεγε κάποιος ότι ανεβαίνει η αδρεναλίνη στους παίκτες, στον προπονητή αλλά και στον κόσμο για την μεγάλη αναμέτρηση της Τετάρτης 13 Απριλίου.
Γίνεται από τώρα η κινητοποίηση των φιλάθλων που ξέρουν ότι η δική τους παρουσία, θα καθαρίσει πολλά για την πρόκριση αφού τους χρειάζεται η ομάδα ώστε να κάνει το αυτονόητο που είναι η πρόκριση στην ημιτελική φάση.
Ο Νιλ Λένον, είναι αλήθεια ότι δημιουργεί ήδη κλίμα και νοοτροπία νικητή με τη σιγουριά που δείχνει για την ομάδα, αναφορικά με τον στόχο στο κύπελλο.
Ο κόουτς από σήμερα, αναμένεται να αρχίσει να βάζει σε εφαρμογή το πλάνο αντιμετώπισης της ΑΕΛ.
Ξέρει ότι θα πάει στο ματς, χωρίς τους Σέχου και Χούμποτσαν, έχει όμως τις λύσεις για να παρατάξει μία ισχυρή 11άδα η οποία θα πετύχει τον στόχο της.
Αναφορικά με την περίπτωση Σέχου, η ενόχληση είναι  δεδομένη, Αναφορικά με το πως ο Νιγηριανός χειρίστηκε το θέμα με την Εθνική του ομάδα, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις υποχρεώσεις με την Ομόνοια.
Είναι όμως ένα θέμα, το οποίο θα απασχολήσει στην κατάλληλη ώρα. Απλά, ο παίκτης, κάνει ακόμα πιο δύσκολη την υπόθεση να μείνει στο «Ηλίας Πούλλος», εν όψει του ότι ολοκληρώνεται σε λίγες βδομάδες το συμβόλαιο.