Η ξεκούραση δεν είναι στις επιλογές της ΑΕΚ ενόψει των γιορτών του Πάσχα, από τη στιγμή που την ερχόμενη Τρίτη θα δώσει τον πρώτο ημιτελικό αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό στην «Αρένα».
Γι’ αυτό και ο Νταβίντ Μπαντία έδωσε διήμερη άδεια στους ποδοσφαιριστές του την Τετάρτη και την Πέμπτη, προκειμένου να πάρουν κάποιες ανάσες ενόψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί το προσεχές διάστημα.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα στην ομάδα της Λάρνακας, αυτά έχουν ως εξής: Ο Τάντι αισθάνεται πολύ καλύτερα μετά τον τραυματισμό του και λίαν συντόμως θα επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.
Επιστρέφει στη διάθεση του προπονητή του ο Τόμοβιτς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση των τραυματιών Παναδέρο και Μαρτή. Αναφορικά με τον Ραφαήλ Μάμα, όπως γράψαμε από χθες Τρίτη, ο λόγος που έγινε αλλαγή στο ντέρμπι με την Ανόρθωση είναι γιατί έμεινε από δυνάμεις λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπώρησε τις μέρες που προηγήθηκαν. Είναι πλέον μια χαρά και θα βρίσκεται στη διάθεση του Μπαντία.

Ανδρέας Βεντούρης