Ούτε καν ασχολούνται ή παρασύρονται με τα εσωτερικά θέματα του επόμενου αντίπαλου και ούτε επίσης επηρεάζονται από το τελευταίο αποτέλεσμα στο κύπελλο.
Ο Σωφρόνης έριξε κιόλας το σύνθημα στους παίκτες του. «Πάμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, που γίνεται ακόμα πιο δύσκολος μετά τα τελευταία συμβάντα».
Με αυτό τον τρόπο, προετοιμάζονται στον Αρχάγγελο, ξέροντας πολύ καλά, τι επιπτώσεις μπορεί να έχει το αποτέλεσμα του Κυριακάτικου αγώνα.
Με πιθανή νίκη, όχι απλά, μένει στο κόλπο του τίτλου το ΑΠΟΕΛ, αλλά σφραγίζει σε μεγάλο βαθμό τη 2η θέση που εξασφαλίζει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Ταυτόχρονα, αν προσθέσουν τρεις βαθμούς σφραγίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο και δεν θα ασχολούνται αν είναι προνομιούχα ή όχι η 5η θέση, λόγω του ότι θα είναι απίθανο να βρεθεί σε αυτή τη θέση η ομάδα.
Για τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές, η αναμέτρηση με την ΑΕΚ, είναι ακόμα πιο σημαντική από το επόμενο ντέρμπι με τον Απόλλων στο Τσίρειο. Ένας επιπλέον λόγος για να τους βρει όλους αποφασισμένους να φτάσουν στο ποθητό αποτέλεσμα.
Από αγωνιστικής πλευράς, η προσοχή επικεντρώνεται στον Γκεόργκι Κβιλιτάια. Κάθε μέρα, είναι και πιο κοντά στην επιστροφή του ο Γεωργιανός και εκφράζεται πλέον αισιοδοξία ότι μπορεί να είναι στην αποστολή του επόμενου ματς.
Το δικό τους…ζέσταμα κάνουν και οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ. Η επιστροφή στην κανονικότητα, αναμένεται να φέρει νέο ενδιαφέρον για την αγορά εισιτηρίου και με δεδομένο ότι έχουν κλείσει θέση γύρω στις 10 χιλιάδες, προβλέπεται ο τελικός αριθμός να πλησιάσει στις 13-14 χιλιάδες μέχρι την Κυριακή!