Ο προπονητής της Πάφος FC, Ντάρκο Μίλανιτς,  τόνισε, στη διάσκεψη τύπου μετά το φινάλε του ματς με τον Απόλλωνα, πως η ομάδα του έπαιξε για τη νίκη και δεν την έκλεψαν.
Αναλυτικά:
«Παίξαμε πολύ καλά κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ήμασταν εξαιρετικοί και δεν νομίζω πως κλέψαμε τη νίκη. Ήρθαμε να παίξουμε για τη νίκη και αυτό κάναμε. Αμυνθήκαμε καλά και είχαμε την κατοχή της μπάλας. Φυσικά με τα δύο γκολ είμαστε χαρούμενοι και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομαδική δουλειά των παικτών μου. Ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από τη μεριά μας από αυτό που κάναμε στη Λευκωσία πριν λίγες μέρες. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».
Για το αν περίμενε πως θα νικήσει τον Απόλλωνα στο Τσίρειο: «Δεν θέλω να μιλήσω για την ομάδα του Απόλλωνα. Θέλω να μιλήσω για τους παίκτες μου. Ξέραμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και αλλάξαμε λίγο τους παίκτες στην ενδεκάδα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η ομάδα το πίστεψε».
Ποια ήταν τα κλειδιά της νίκης: «Εξαιτίας του επιθετικού τρόπου που παίζει ο Απόλλωνας εκμεταλλευτήκαμε τις γραμμές στην άμυνα του. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε τα δυνατά του σημεία. Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Αντιθέτως ήταν πολύ δύσκολο, αλλά τα καταφέραμε».