Το καλοκαίρι πλησιάζει και ήδη τα μεταγραφικά είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος, με έξι παίκτες να έχουν αβέβαιο μέλλον στην Γιουβέντους.
Όπως αναφέρει η «La Gazzetta dello Sport», έξι παίκτες της Γιουβέντους δεν ξέρουν αν θα συνεχίσουν στο «Allianz Stadium» και την νέα σεζόν.
Πρώτος στην λίστα ο Άλβαρο Μοράτα, ο δανεισμός του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και η Γιουβέντους δεν είναι διατεθειμένη να δώσει 35 εκ. ευρώ στην Ατλέτικο για να τον αποκτήσει μόνιμα, αλλά θα κάνει πρόταση για 15 εκ. ευρώ, περιμένοντας την απάντηση της ισπανικής ομάδας.
Στην λίστα βρίσκονται οι Φεντερίκο Μπερναρντέσκι και Ματία ΝτεΣίλιο τα συμβόλαια των οποίων λήγουν, με τον πρώτο να μην δέχεται μείωση για να μείνει ενώ ο δεύτερος έχει περισσότερες πιθανότητες παραμονής.
Ο Αρτούρ επίσης είναι αμφίβολο αν θα παραμείνει στην Γιουβέντους, μιας και δεν είναι στις βασικές επιλογές του Αλέγκρι, με την ομάδα του Τορίνο να είναι ανοιχτή σε πρόταση είτε παραχώρησης είτε δανεισμού για δύο χρόνια.
Ο Μόισε Κιν επίσης είναι στην λίστα, μιας και φέτος απογοήτευσε με μόλις 5 γκολ σε 35 συμμετοχές. Η Γιουβέντους έχει την υποχρέωση να τον αγοράσει από την Έβερτον το 2023 και οι Ιταλοί ξέρουν πως αν οι Άγγλοι δεν τον θέλουν πίσω μόλις τελειώσει ο δανεισμός του, τότε φαντάζει απίθανο να μην τον κρατήσουν λόγω της συμφωνίας.
Τέλος ο Λούκα Πελεγκρίνι φαίνεται πως θα μείνει μιας και θα καλύψει το κενό του Άλεξ Σάντρο που θα φύγει το καλοκαίρι.