Τεράστια νίκη με 3-0 πέτυχε η Άουγκσμπουργκ επί της Βόλφσμπουργκ κι έκανε άλμα παραμονής. Η ομάδα του Μάρκους Βάιντσιρλ βρέθηκε στο +3’ από Αρμίνια και Χέρα κι έχει κι ένα ματς λιγότερο.
Στα 50 δευτερόλεπτα ο Ιάγο μπήκε όμορφα στην περιοχή της Βόλφσμπουργκ από αριστε4ρά και με δεξί σουτ έγραψε το 1-0 ενώ στο 16’ μετά από κόρνερ του Άρνολντ η μπάλα στρώθηκε στον Σλάγκερ που πλάσαρε άστοχα από το ύψος του πέναλτι. Στο 23ο λεπτό ο Γκίκιεβιτς έσωσε εντυπωσιακά μετά από δυνατό σουτ του Ενμετσά και στο
Στο 48ο λεπτό  Γκίκιεβιτς είπε όχι σε σουτ του Βιντ και στο 56’ το πλασέ του Ιάγο πέρασε μόλις άουτ ενώ στο 62’ ο Άρνολντ καθάρισε στη γραμμή μετά από προσπάθεια του Πέντερσεν. Όμως στο επόμενο λεπτό και από το κόρνερ ο Όξφορντ πήρε την κεφαλιά και ο Νιντερλέχνερ από κοντά με προβολή έγραψε το 2-0 ενώ στο 69’ o Πέντερσεν με ξερό σουτ από αριστερά, έγραψε το 3-0. Στο 85ο λεπτό ο Γκίκιεβιτς νίκησε τον Βιντ σε μοναδικό τετ α τετ.
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκίκιεβιτς, Γκουβελέουβ, Πέντερσεν (72’ Ζέκιρι), Όξφορντ, Γκάμνι, Ιάγο, Ντορς (46’ Γρουέθο), Καλιγκιούρι, Μάιερ (89’ Μοράβεκ), Νιντερλέχνερ (81’ Χαν), Πέπι (89’ Φινμπόγκασον).
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Πέρβαν, Εμπαμπού (75’ Μπακού), Μπρουκς, Μπόρναουβ (66’ Λουκεμπάκιο), Λακρουά, Στέφεν, Άρνολντ (75’ Βρανκς), Σλάγκερ (75’ Γκέρχαρντ), Κρούζε, Ενμετσά, Βιντ.