Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν άλλες δύο μέρες προπονήσεων πριν να αγωνιστούν με την Δόξα εκτός έδρας για την 26η αγωνιστική. Η ΑΕΛ είναι από τις ομάδες που εξ αρχής δεν είχε κάποιο κίνητρο βαθμολογικό, θέλοντας  να παραμείνει σε ένα καλό αγωνιστικό ρυθμό.
Η αλήθεια είναι ότι η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι δεν κύλησε όπως θα ήθελε ο προπονητής αφού η ΑΕΛ είχε αρκετές απουσίες. Αυτό δυσκόλεψε τον Σάββα Παντελίδη να ετοιμάσει την ομάδα του αλλά εκ των πραγμάτων ήταν αναγκασμένος να δουλέψει με όσους είχε διαθέσιμους.
Το παιχνίδι με τη Δόξα ίσως να είναι από τα λίγα παιχνίδια που θα δούμε έντονο το κυπριακό στοιχείο από την ΑΕΛ, στην αρχική ενδεκάδα. Η πολύ καλή παρουσία του Μηνά Αντωνίου με την Εθνική ομάδα, το γεγονός ότι ήρθε ξεκούραστος ο Σωτηρίου και η συχνή χρησιμοποίηση των Φραντζή και Ανδρέου,  ίσως τους δοθεί η ευκαιρία να τους δούμε όλους μαζί στην ενδεκάδα.
Από εκεί και πέρα αν πάρει και ο Μέγιερι περαιτέρω ανάσες, ο Ανδρέας Κεραυνός θα δώσει και αυτός το παρών του. Χωρίς να γνωρίζουμε τις προθέσεις του προπονητή της ΑΕΛ, μοιάζει λογικό να έχουν πιθανότητα να ξεκινήσουν οι πιο πάνω στην ενδεκάδα, αφού το παιχνίδι προσφέρεται για αυτό.
Αρκετά θα εξαρτηθούν και από την κατάσταση των όσων έχουν επιστρέψει από την νόσηση και το πώς θα θέλουν να τους διαχειριστούν στην ΑΕΛ.

Αριστείδου Μιχαήλ