Πολύ απλό για τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ. Αν θέλουν να πετύχουν τον στόχο για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν, η μπάλα είναι στα πόδια τους. 
Καλούνται στις τελευταίες 5 αγωνιστικές να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που έχουν πετυχαίνοντας τα ανάλογα αποτελέσματα στο γήπεδο.
Η αρχή είναι το ματς της Κυριακής με τον Άρη στο Τσίρειο. Αν καταφέρουν να φύγουν νικητές, τότε κάνουν ένα σημαντικό βήμα για να τα καταφέρουν.
Ο ψηλός βαθμός δυσκολίας της αναμέτρησης επιβάλλει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό. Ο Άρης είναι αήττητος στη β´ φάση και είναι επίσης ομάδα που δύσκολα σε αφήνει να κυριαρχήσεις.
Έχει λοιπόν σημασία πως θα παίξει το ΑΠΟΕΛ και πολύ περισσότερο αν θα γίνει η πρώτη ομάδα που θα νικήσει τον αντίπαλο της στη β´ φάση.
Θυμίζουμε. Στο Τσίρειο την Κυριακή το βράδυ θα είναι και τέσσερις χιλιάδες ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να σπρώξουν την ομάδα τους στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση στον Αρχάγγελο και με το τέλος της θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο τα μέλη της αποστολής με τους 23 παίκτες.