Ο παλιός άσος των Κυπριακών γηπέδων και νυν προπονητής Γιώργος Ιωσηφίδης μίλησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy και ανέλυσε τον επαναληπτικό Κυπέλλου της Τετάρτης ανάμεσα στην Ανόρθωση και το ΑΠΟΕΛ.
«Αυτή την στιγμή η Ανόρθωση πάει με καλύτερη ψυχολογία. Η εμφάνιση της, η νίκη και η έκταση του σκορ στο ματς του πρωταθλήματος την κάνουν να πιστεύει ότι μπορεί να κάνει το ίδιο και στο Κύπελλο, να ανατρέψει τα δεδομένα και να προκριθεί.
Αυτό είναι το ένα κομμάτι της υπόθεσης. Το άλλο είναι ότι το παιχνίδι της Τετάρτης δεν θα μοιάζει σε καμιά περίπτωση με αυτό του πρωταθλήματος. Ναι ήταν εύστοχη η Ανόρθωση, κατάφερε στις λεπτομέρειες να το καθαρίσει, και λέω στις λεπτομέρειες γιατί αν ισοφάριζε το ΑΠΟΕΛ σε 1-1 στην ευκαιρία που βρήκε θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Τώρα ξημερώνει μια νέα μέρα.
Το ΑΠΟΕΛ είναι ομάδα που ξέρει να διαχειριστεί και άσχημες καταστάσεις όπως αυτή που περνά μετά την βαριά ήττα από την Ανόρθωση αλλά και υπέρ του αποτελέσματα όπως αυτό που έχει από το πρώτο παιχνίδι.
Περιμένω μεγάλο ματς. Η Ανόρθωση παίζει στην έδρα της με τον κόσμο της που από ότι μαθαίνω θα δώσει εκ νέου βροντερό παρόν, απέναντι σε ένα ΑΠΟΕΛ που θα θέλει να δείξει ότι ήταν μια κακή παρένθεση το ματς πρωταθλήματος, που έχει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και θα έχει και αυτό την βοήθεια του κόσμου μιας και εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια από τους φίλους του.
Δίνω ένα μικρό προβάδισμα στο ΑΠΟΕΛ 55%-45% λόγω του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα».

Χρίστος Χρίστου