Αν τον περασμένο Απρίλιο δεν ερχόταν ο σοβαρός τραυματισμός του, η επέκταση της συνεργασίας του με τον Απόλλωνα θα ανακοινωνόταν πολύ νωρίτερα.
Οι «γαλάζιοι» στάθηκαν δίπλα του, τον περίμεναν να επιστρέψει και αυτός είναι σαν να μην έλειψε ποτέ.
Ο Νικολά Ντιγκινί με τη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση «βροντοφώναξε» ότι δικαιούται νέο συμβόλαιο και αυτό αμέσως υπογράφηκε.
Με το δίκαιο τους στον Απόλλωνα τον περίμεναν να επιστρέψει και μετά να αποφασίσουν καθώς δεν ήθελαν να πάρουν το ρίσκο. Τελικά άξιζε τον κόπο η αναμονή και έπεσαν και οι υπογραφές.
Θυμίζουμε ότι ο Απόλλωνας ήθελε τον Γάλλο από τον Ιανουάριο του 2020 αλλά οι υπερβολικές απαιτήσεις του Άρη Θεσσαλονίκης για να τον παραχωρήσει δεν έφεραν την μεταγραφή. Παρόλα αυτά ‘έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο με τους «γαλάζιους» από τον Φεβρουάριο του 2020 και εντάχθηκε στην ομάδα το καλοκαίρι. Πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του (2020-2021) πετυχαίνοντας 17 γκολ (πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος) αλλά στις 25 Απριλίου 2021 ήρθε ο σοβαρός τραυματισμός στον αγώνα με την ΑΕΚ.
Διαγράφηκε για να επανεγγραφεί τον Ιανουάριο του 2022. Στις 22 Ιανουαρίου 2022 επέστρεψε στην αγωνιστική δράση περνώντας σαν αλλαγή στο παιχνίδι με την Πάφος FC και από τότε… δεν ξαναβγήκε από την 11άδα. Στον Απόλλωνα είδαν ότι επέστρεψε όπως τον ήξεραν, το συμβόλαιο ήταν έτοιμο και απλά έβαλε υπογραφή.

Χρίστος Χρίστου