Ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού Β’ Ευαγόρας Αντωνίου, στην συνέντευξη που παραχώσε στο balla.com.cy αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών αλλά και στην Εθνική Ελπίδων στην αποστολή της οποίας βρίσκεται αυτές τις μέρες.
Για την προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών για παραμονή στην γ’ κατηγορία του
Nations League μέσα από τα παιχνίδια με την Εσθονία: «Πιστεύω θα τα καταφέρει η Εθνική μας ομάδα να παραμείνει στην γ’ κατηγορία. Οι ποδοσφαιριστές παίζουν στις ομάδες και είναι μια καλή φουρνιά. Θεωρώ ότι θα μπορούσαν να νικήσουν στο παιχνίδι στην Εσθονία. Ο αντίπαλος κράτησε περισσότερο την μπάλα αλλά οι καλύτερες ευκαιρίες από τις λιγοστές του αγώνα ήταν από την δική μας Εθνική. Έχουμε τον επαναληπτικό στην Κύπρο και αν βοηθήσει και λίγο και ο κόσμος θα τα καταφέρουμε. Θεωρώ ότι η Εθνική Κύπρου είναι καλύτερη ομάδα από την Εσθονία και στο τέλος θα τα καταφέρει».
Φαντάζομαι θέλεις να παίξεις μια μέρα στην Εθνική Ανδρών: «Όπως και κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στην Εθνική ανδρών έτσι κι εγώ. Είναι μεγάλη τιμή και αυτό ισχύει για εμένα. Τώρα είμαι στην Εθνική Ελπίδων και θέλω πρώτα να καθιερωθώ εκεί».
Αυτές τις μέρες είσαι με την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων, μίλησε μας λίγο για την δουλειά που γίνεται: «Παρά την ήττα από την Λευκορωσία, πρέπει να πω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στην Εθνική Ελπίδων, όλοι δουλεύουν με όρεξη, η τεχνική ηγεσία διαβάζει το κάθε επόμενο παιχνίδι και δουλεύουμε ανάλογα στις προπονήσεις. Από την μεριά τους οι ποδοσφαιριστές παίζουν οι περισσότεροι στις ομάδες τους, κάποιοι από αυτούς αγωνίζονται και σε μεγάλες ομάδες που πρωταγωνιστούν και είναι σημαντικό. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που αρκετά παιδιά της Εθνικής Ελπίδων βρίσκονται στην Εθνική ανδρών. Τώρα έχουμε άλλο ένα παιχνίδι την Τρίτη και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Υπάρχει αρκετή ποιότητα στην Εθνική Ελπίδων».

Χρίστος Χρίστου