Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος έκανε ρεκόρ γκολ σε μια σεζόν, καθώς με τα δύο που πέτυχε στη νίκη του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι έφτασε τα 10 για πρώτη φορά στην καριέρα του.
Απόσβεση και με το παραπάνω έχει κάνει ο Σεμπαστιάν Παλάσιος στο κόστος της μεταγραφής του από τον Παναθηναϊκό στο μεταγραφικό θρίλερ της θερινής περιόδου. Μετά την απαιτούμενη περίοδο προσαρμογής, ο Αργεντινός εξτρέμ βγάζει φωτιές και πέρα από την υπόλοιπη προσφορά του έχει εξελιχθεί και σε μία σπουδαία πηγή τερμάτων, παρότι βάσει βιογραφικού ουδέποτε το γκολ ήταν το… φόρτε του.
Ο 30χρονος άσος με τα δύο γκολ που σημείωσε οδηγώντας το «τριφύλλι» τη νίκη στο Περιστέρι (0-2) έφτασε τα 10 στο πρωτάθλημα και σημείωσε ατομικό ρεκόρ, καθώς ουδέποτε άλλοτε στην καριέρα του έχει σκοράρει τόσο πολύ σε μια σεζόν. Το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν τα 9 γκολ που είχε πετύχει το 2017 με την Ταγέρες στην Αργεντινή. Μάλιστα τότε είχε φτάσει στον συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων σε 29 αγωνιστικές, ενώ φέτος σε 26 αγώνες στην Super League.
Ο Παλάσιος πήρε από το χέρι τους «πράσινους» στο φινάλε της κανονικής περιόδου πετυχαίνοντας έξι γκολ στις επτά τελευταίες αγωνιστικές.