Ο Σέρχιο Ράμος συνεχίζει να μην υπολογίζεται στην Παρί λόγω τραυματισμού, ουδείς γνωρίζει αν θα μπορέσει να παίξει άμεσα, Λεονάρντο και Ποτσετίνο κάνουν πλέον άλλες σκέψεις και η λύση του συμβολαίου είναι μια πολύ πιθανή κατάληξη.
Η AS αναφέρει τις πληροφορίες του ειδικού σε θέματα μετακινήσεων παικτών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, που τονίζει ότι πλέον η πιο ρεαλιστική εξέλιξη στην υπόθεση του Σέρχιο Ράμος είναι να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν.
Με μόλις πέντε συμμετοχές σε όλη τη σεζόν μέχρι στιγμής, έχοντας αποκτηθεί τον Αύγουστο, φτάνοντας Μάρτης του 2022 και δίχως να ξέρει κάποιος αν θα είναι διαθέσιμος άμεσα ο Ισπανός, η συγκεκριμένη μεταγραφή δείχνει από κάθε πλευρά αποτυχημένη.
«Όταν κάνω λάθη τα παραδέχομαι» ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, με τον κόουτς της ομάδας, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να στέκεται απλά στο γεγονός πως: «Ακόμα και οι μικρές λεπτομέρειες μπορούν να βοηθήσουν και ο Ράμος είναι παίκτης που μπορεί να προσφέρει με την εμπειρία που μπορεί να μεταδώσει στους υπόλοιπους».
Επειδή όμως η εμπειρία αυτή πληρώνεται αδρά από τους Παριζιάνους και ο άλλοτε ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα προλάβει ούτε το δεύτερο παιχνίδι με τους «μερένγκες» στους «16» του Champions League, οι σκέψεις στο «στρατόπεδο» της Παρί φαίνεται να έχουν αλλάξει κατά πολύ για το μέλλον αυτή της συνεργασίας.