Το πρώτο… ημίχρονο τελείωσε. Όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του ΓΣΠ, αλλά αν θέλει να πάρει την πρόκριση, η ΑΕΛ (που θέλει) θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ διαφορετική σε σχέση με το πρώτο ματς του Τσιρείου.
Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, παρουσιάστηκε μέτρια σ’ ένα παιχνίδι που είχε χαρακτήρα τελικού. Μπορούσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της αλλά δεν το έκανε.
Αγωνιστικά ο Παντελίδης δήλωσε ότι το… άγνωστο με τον Λένον στον αντίπαλο πάγκο, τους δυσκόλεψε, ωστόσο έπρεπε να ήταν προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα και να μην σπαταλήσουν ένα ημίχρονο για να δουν το παιχνίδι του αντιπάλου.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης η ομάδα μπήκε με μια πιο επιθετική φιλοσοφία, την μοναδική καλή της φάση την έκανε γκολ αλλά η αντίδραση δεν ήταν η αναμενόμενη. Ο στόχος να μην δεχθεί η ομάδα γκολ έκανε φτερά και η απώλεια του συγκεκριμένου στόχου δυσκόλεψε τα πράγματα ενόψει επαναληπτικού.
Αυτό που πρέπει να κάνουν στην ΑΕΛ είναι να μάθουν από τα λάθη του πρώτου αγώνα και να πάνε στο ΓΣΠ στη… μητέρα των μαχών για να διεκδικήσουν με περισσότερες αξιώσεις την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Θράσος Δημητρίου