Τον πρώτο της αγώνα μέσα στο 2022 δίνει απόψε η Εθνική Ανδρών. Στις 19:00 (ΡΙΚ 2 & HD) στη Le Coq Arena, θα αναμετρηθεί με την Εσθονία στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ του Nations League που οδηγούν στην παραμονή στην Γ’ Κατηγορία.
Οι διεθνείς μας καλούνται να κάνουν μια καλή εμφάνιση και να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει ούτως ώστε την ερχόμενη Τρίτη στην ΑΕΚ Αρένα, να σφραγίσουν την παραμονή.
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία. Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, ο Μιχαήλ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα είναι οι Ανδρέου, Παναγιώτου και Κωνσταντίνος Σωτηρίου. Στα δύο άκρα θα κινούνται οι Μηνάς Αντωνίου (Θεοδώρου) στα δεξιά και Νικόλας Ιωάννου στα αριστερά. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Αρτυματάς και Κάστανος, με τους Πίττα, Τζιωνή και Παπουλή να διεκδικούν τις δύο θέσεις πίσω από τον Πιέρο Σωτηρίου.
Οι 24 ποδοσφαιριστές διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές: Νεόφυτος Μιχαήλ, Ιωακείμ Τούμπας, Ανδρέας Χριστοδούλου,  Ανδρέας Αβραάμ, Νικόλας Ιωάννου, Μηνάς Αντωνίου, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Στέλιος Ανδρέου, Νικόλας Παναγιώτου, Ευάγγελος Κυριάκου, Κωστάκης Αρτυματάς, Χαράλαμπος Κυριάκου, Γρηγόρης Κάστανος, Αλεξάντερ Γκόκιτς, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Δημήτρης Χριστοφή, Πιέρος Σωτηρίου, Φώτης Παπουλής, Ιωάννης Πίττας, Μαρίνος Τζιωνής, Ανδρόνικος Κακουλλής και Δημήτρης Θεοδώρου.
Θυμίζουμε ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ…