Παιδικά χαμόγελα γέμισε ο Μόλος Λεμεσού το πρωί του Σαββάτου, αφού εκατοντάδες μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τη χαρά της συμμετοχής στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου, τρέχοντας δωρεάν για ακόμα μία χρονιά στον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ.

Συγκεκριμένα, στην Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race έλαβαν μέρος πάνω από 1.000 παιδιά ηλικίας 6-11 ετών, αυτό το Σάββατο (19/03): τα παιδιά 6-8 ετών έτρεξαν 800 μέτρα και τα παιδιά 9-11 ετών έτρεξαν 1.200 μέτρα. Η συμμετοχή τους στην Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race είχε ξεχωριστή σημασία φέτος, αφού μετά από μία διετία στερήσεων και περιορισμών οι μικροί δρομείς μας είχαν την ευκαιρία να βρεθούν και πάλι μαζί και να τρέξουν δίπλα στη θάλασσα. Τα πρόσωπα των παιδιών γέμισαν με χαμόγελα, στην πιο δυνατή και αισιόδοξη εικόνα του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ.

Παράλληλα όλα τα μικρά παιδιά που έλαβαν μέρος στον δεύτερο αγωνιστικό δρόμο του Σαββάτου πήραν χωρίς καμιά χρέωση το μπλουζάκι τους και φορέσαν και το αναμνηστικό τους μετάλλιο, παίρνοντας και δίπλωμα γι’ αυτή τους τη συμμετοχή. Όλα τα έξοδα της συμμετοχής τους τα κάλυψε το Andrey & Julia Dashin’s Foundation, το οποίο είναι και ονομαστικός χορηγός της διαδρομής.

Εξάλλου, την εκκίνηση στην Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race έδωσε η κα. Τζούλια Ντασίν. «Είναι πολύ σημαντικό να επαναφέρουμε τα παιδιά μας στην κανονικότητα μετά από όσα έχουν περάσει αυτά τα δύο χρόνια. Δεν είναι ένας απλός αγώνας αυτός, είναι κάτι περισσότερο. Τα παιδιά τρέχουν μαζί και προσπαθούν μαζί. Αποκτούν μεγαλύτερη δύναμη, σωματική και πνευματική», δήλωσε η κα. Ντασίν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race τελεί υπό την αιγίδα της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας,  Άντρης Αναστασιάδη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:  www.limassolmarathon.com

Και για να είστε συνεχώς ενήμεροι για τη δραστηριότητα του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ ακολουθήστε τον στο www.facebook.com/limassolmarathon.