Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα και την επόμενη μέρα της Ανόρθωσης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Δημήτρης Χριστοφόρου.
-Για την ισοπαλία στο Τσίρειο: «Πάει πολύς καιρός να νικήσουμε τον Απόλλωνα, προ κορωνοϊού εποχής και σχεδόν όλα τελείωσαν κι αναρωτιόμασταν πώς συνέβη αυτό. Έχουν συμβεί όλα τα απίθανα. Λες και υπάρχει ένα αόρατο χέρι που προστατεύει τον Απόλλωνα όταν παίζουμε μεταξύ μας. Στο τέλος της ημέρας η κατάληξη είναι η ίδια. Δεν μπορείς να τα βάζεις πάντα με την ατυχία, πρέπει να δούμε κι εμείς τι συμβαίνει. Την προηγούμενη φορά φύγαμε με μια ισοπαλία που ήταν σαν ήττα και το ίδιο νιώθουμε και τώρα. Ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο αλλά δεν αποτυπώνεται στο αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε σκληροί με τους εαυτούς μας. Πρωτάθλημα δεν παίρνεις με την απόδοση αλλά με τις νίκες κι αυτές λείπουν το τελευταίο διάστημα. Πρέπει να δούμε τι μας λείπει και για πάρουμε τις μεγάλες νίκες που χρειάζονται για να… κόψεις δρόμο».
-Για τη συνέχεια: «Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να πάμε στην Πάφο να νικήσουμε. Δεν βοηθούν τα… αν. Έχουμε ακόμη 8 αγώνες στο πρωτάθλημα. Πρέπει να νικήσουμε μια ομάδα που πολύ δύσκολα χάνει στην έδρα της. Ελάχιστοι μας βάζουν στην εξίσωση για πρωτάθλημα, κάναμε κι εμείς λάθη γι’ αυτό. Όσο δεν νικάμε δεν έχει κανένα νόημα να ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι».
-Για τη δήλωση του Τιμούρ για τη χαμένη ευκαιρία του Ντέλετιτς: «Νικάμε και χάνουμε ως ομάδα».
-Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ήταν αναγκαστικές αλλαγές των Κορέια και Ιωάννου. Θα δούμε, περιμένουμε το ιατρικό επιτελείο για την ενημέρωση. Επιστρέφει ο Αρτυματάς, ο Ρουσιάς και ο Βερχόβετς».
-Για τη συνάντηση στη Βουλή για την κάρτα φιλάθλου: «Δεν έχουμε καμία αντίθεση με την τροποποίηση του νόμου. Πρέπει να βρεθεί μια μέση λύση που να ικανοποιεί όλες τις πλευρές».
-Για το θέμα του επενδυτή: «Αφορά τους μετόχους της εταιρείας, αν θέλουν να πουν κάτι θα το πουν οι ίδιοι».
-Για τα θέματα προγραμματισμού: «Δεν είναι σε παύση ο προγραμματισμός. Γίνονται ενέργειες και κινήσεις. Αυτή τη στιγμή, στη δημόσια σφαίρα το μόνο που μας απασχολεί είναι ο αγώνας με την Πάφος FC. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους».