Την Παρασκευή 1η Απριλίου ξεκινούν στο Πολυπροπονητήριο Ευάγγελος Φλωράκης στη Λευκωσία οι προκριματικοί Αγώνες του Πανευρωπαϊκού Ομαδικού Πρωταθλήματος Αντρών στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση. Το αναλυτικό πρόγραμμα με τους αγώνες ανά ημέρα και ώρα φαίνεται στον κάτω πίνακα. Δεξιά, οι αγώνες είναι 10.00 πμ  και 17.00 μμ για την 1 και 2 Απριλίου ενώ στις 3 Απριλίου μόνο στις 10.00 πμ.

Ήδη έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για παρακολούθηση των Αγώνων αρκετοί φίλοι του Αθλήματος. Η είσοδος είναι δωρεάν όμως πρέπει όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τους Αγώνες (έχει δοθεί παράταση μέχρι την Πέμπτη 31.3.22 η ώρα 12:00 το μεσημέρι) να αποστείλουν email στην Ομοσπονδία στο [email protected] όπου να αναφέρουν το ονοματεπώνυμο τους και εάν είναι εμβολιασμένοι ή μη.

Υπόψιν, θα γίνεται έλεγχος safe pass, Όσοι δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι θα πρέπει να προσκομίσουν σε ηλεκτρονική μορφή πιστοποιητικό Rabit test 48 ωρών η PCR 72 ωρών.

Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτραπεί η είσοδος για παρακολούθηση των Αγώνων  σε όσα άτομα δεν πληρούν τις πιο πάνω προϋποθέσεις. Υπόψιν, η χρήση μάσκας προστασίας για τον  COVID-19 στην αίθουσα διεξαγωγής των Αγώνων είναι υποχρεωτική!!