Η ΑΕΛ είχε τέσσερις ποδοσφαιριστές της στις κλήσεις των εθνικών ομάδων. Οι Μηνάς Αντωνίου και Κωνσταντίνος Σωτηρίου στην Εθνική Αντρών, ο Χριστόφορος Φραντζής στην Εθνική Ελπίδων και ο Κίρε Ριστέφσκι στην Εθνική Σκοπιών.
Ο Μηνάς Αντωνίου ήταν ο ποδοσφαιριστής με την μεγαλύτερη συμμετοχή καθώς αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια με την Εσθονία και τα δύο ως βασικός. Είχε 90 λεπτά στο έκτος έδρας αγώνα και 82 λεπτά στην εντός έδρας νίκη με 2-0. Από εκεί και πέρα στην Εθνική αντρών δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου.
Ο Σκοπιανός Κίρε Ριστέφσκι μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι της εθνικής του ομάδας, με την Ιταλία και λίγη ώρα αργότερα η ομάδα του σκόραρε το 1-0 παίρνοντας και την πρόκριση και διεκδικώντας την συμμετοχή της στην τελική φάση του Μουντιάλ. Στον τελικό με την Πορτογαλία τα Σκόπια ηττήθηκαν με 2-0 με τον Ριστέφσκι να μένει στον πάγκο.
Τέλος ο νεαρός της παρέας ο Χριστόφορος Φραντζής, έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελπίδων έχοντας 90λέπτη συμμετοχή στο ματς με την Ισλανδία που έληξε 1-1.

Αριστείδου Μιχαήλ