Πρώτη προπόνηση, μετά το ματς με την ΑΕΚ και τα αγωνιστικά δεδομένα εν όψει του επόμενου ντέρμπι με τον Απόλλωνα έχουν ως ακολούθως.
ΣΚΟΥΦΕΤ: Χάνει τον Απόλλωνα και αναμένεται να είναι έτοιμος μετά τη διακοπή για το ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η θλάση του είναι πάντως ελαφριάς μορφής.
ΝΤΟΓΚΑΛΑ: Επέστρεψε στις προπονήσεις με ατομικό όμως πρόγραμμα. Διατηρεί κάποιες ελπίδες να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής, αλλά δεν θα το ρισκάρει αν δεν είναι 100% έτοιμος.
ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ: Δεν υπολογίζεται με τον Απόλλωνα. Ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και υπολογίζεται ότι θα καταφέρει να είναι έτοιμος μετά τη διακοπή. Αποδείχθηκε πιο σοβαρή η θλάση του Βραζιλιάνου αμυντικού.
ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ: Και πάλι εκτός ο Αργεντινός. Ακολουθεί με τη σειρά του αποθεραπεία και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα καταφέρει να επιστρέψει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
ΣΑΡΦΟ: Είναι κάθε μέρα και καλύτερα ο Γκανέζος. Την Παρασκευή θα μπει στην προπόνηση με την ομάδα και την Κυριακή θα είναι έτοιμος να παίξει στην αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα.