Η ΑΕΚ θεωρείται ως η τυχερή της κλήρωσης της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου, αλλά για να αναμετρηθεί με τον Ονήσιλο στους «8», θα πρέπει νωρίτερα, στις 2 Μαρτίου συγκεκριμένα, να περάσει το εμπόδιο της ΠΑΕΕΚ.
Όντως η τύχη της χαμογέλασε, αλλά για να μην χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο χάνοντας μία τέτοια ευκαιρία, θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρει την πρόκριση στον επαναληπτικό με την προσφυγική ομάδα που θα διεξαχθεί στο Μακάρειο. Θυμίζουμε ότι το πρώτο ματς στην «Αρένα» έληξε ισόπαλο 1-1…
Μέχρι τότε ωστόσο η ΑΕΚ έχει άλλες υποχρεώσεις που προηγούνται, όπως η αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Ο Νταβίντ Καταλά έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του το Σαββατοκύριακο και η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, μέρα που ουσιαστικά θα σηματοδοτήσει την έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα με την ομάδα της Λεμεσού.
Ο Ματ Νταρμπισάιαρ ακολούθησε και σήμερα Παρασκευή ατομικό πρόγραμμα, εντούτοις θα είναι διαθέσιμος για το ματς με την ΑΕΛ. Αυτό δεν είναι βέβαιο για τον Άνταμ Γκιούρτσο, ενώ δεδομένες είναι οι απουσίες των Μάμα και Μιλίτσεβιτς λόγω καρτών, ενώ επιστρέφει ο Άνχελ Γκαρσία ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Ανδρέας Βεντούρης