Το Ίδρυμα Andrey & Julia Dashin αποτελεί και φέτος τον χορηγό του Αγώνα Νεολαίας στον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ. Ο αγώνας είναι σταθερός στο ημερολόγιο χορηγιών του Ιδρύματος, καθώς οι κύριοι στόχοι –  η ενθάρρυνση της συμμετοχής σε έναν ενεργό τρόπο ζωής από νεαρή ηλικία -έχουν απήχηση με τους στόχους του Ιδρύματος για θετική αλλαγή.

Ο αγώνας του Ιδρύματος Andrey & Julia Dashin, είναι μια χαρούμενη γιορτή υγείας και φυσικής κατάστασης, για τους μικρούς μας φίλους στην Κύπρο.

Τα παιδιά που συμμετέχουν στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ απολαμβάνουν την όμορφη θέα της πόλης, ενώ περνούν υπέροχα τρέχοντας δίπλα στη θάλασσα.

“Η συμμετοχή στον ‘Δρόμο της Νεολαίας’ μπορεί να είναι το έναυσμα που χρειάζεται ένα παιδί για να αρχίσει να ασκείται καθημερινά, για να θέσει τον αθλητισμό στο επίκεντρο της καθημερινότητάς του. Είναι δουλειά μας ως υπεύθυνοι ενήλικες να είμαστε θετικά πρότυπα για τα παιδιά μας, να ενθαρρύνουμε ένα υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής”. λέει η ιδρύτρια Julia Dashin.

“Τα χαμόγελα των παιδιών στο τέλος του αγώνα είναι απίστευτα συγκινητικά, με τη διοργάνωση να γίνεται το αποκορύφωμα της χρονιάς μου!”, κατέληξε.

Ελπίζουμε εσείς και τα παιδιά σας να είστε κοντά μας το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 11.30 π.μ.

Ίδρυμα Andrey & Julia Dashin

Το Ίδρυμα Andrey & Julia Dashin ιδρύθηκε το 2014 από τους Andrey και Julia Dashin με σκοπό να συνεχίσουν την εκπλήρωση του φιλανθρωπικού τους έργου στην Κύπρο, την οποία πλέον θεωρούν ως το σπίτι τους.

Η ικανότητα να υπάρχει μια θετική αλλαγή ακόμη και στη ζωή μιας κοινότητας, μιας οικογένειας ή ενός ατόμου, είναι και θα είναι για πάντα σημαντική για τον οργανισμό. Η δεκάχρονη εμπειρία τους στη κοινωνική προσφορά στη Ρωσία τους έχει διδάξει ότι τίποτα δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς σχέδιο, σκληρή δουλειά, χρόνο και αγάπη.

14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ

Ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ αναμένει να φιλοξενήσει χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο, 19 και 20 Μαρτίου 2022. Επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και επιδόσεις.

Το Σάββατο, 19 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5ΧΛΜ που δίνει την ευκαιρία σε ομάδες και εταιρείες από όλη τη Κύπρο να δοκιμάσουν τα όρια τους.  Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά, όπως σε κάθε διοργάνωση, ανυπομονούν για τη συμμετοχή τους στον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1ΧΛΜ. Την Κυριακή 20 Μαρτίου, θα διεξαχθούν οι αγωνιστικοί δρόμοι της διοργάνωσης που δοκιμάζουν τις αντοχές των δρομέων και προσελκύουν αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Πέραν του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Δρόμου 42 ΧΛΜ, διεξάγεται ο Muskita Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21 ΧΛΜ, ο Petrolina 10ΧΛΜ «Δρόμος Ενέργειας» και ο Medochemie Ατομικός Δρόμος 5ΧΛΜ.

Η κοινωνική προσφορά του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, είναι αξιοσημείωτη, καθώς από το 2018 έχουν στηριχθεί περισσότερες από 40 φιλανθρωπικές οργανώσεις με περισσότερες από εξήντα χιλιάδες ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: https://getyourtickets.eu/event/OPAPLimassolMarathon2022

Για να ενημερώνεστε συνεχώς για τη δραστηριότητα του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, ακολουθήστε τον στο www.facebook.com/limassolmarathon