Η απίθανη Ντέρμπι Κάουντι του Γουέιν Ρούνεϊ κάνει ό,τι μπορεί για την επιβίωση – θαύμα που διεκδικεί τη φετινή σεζόν, έχοντας καλύψει διαφορά 16 βαθμών μέσα σε διάστημα 60 ημερών!
Τα «κριάρια» χαμογέλασαν ξανά το βράδυ της Τρίτης με το 3-1 απέναντι στην Χαλ και αυτή η νίκη ήρθε για να μειώσει πλέον τη διαφορά από τις θέσεις της παραμονής στην Τσάμπιονσιπ στους τέσσερις βαθμούς.
Στα 9 πιο πρόσφατα παιχνίδια, το σύνολο του Γουέιν Ρούνεϊ έχει πάρει πέντε νίκες και έχει φτάσει στο -4 καλύπτοντας 16 πόντους μέσα σε 60 μέρες!
Λόγω των τιμωριών που της είχαν επιβληθεί από το καλοκαίρι με την είσοδο σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης, το μεταγραφικό εμπάργκο και την εξτρά μείωση βαθμών, η Ντέρμπι είχε φτάσει στο -21 κι όμως κάνει απίστευτη προσπάθεια!
Πριν από δυο μήνες απείχε 20 πόντους από την επιβίωση και τώρα την βλέπει στο τέλος του τούνελ, δίνοντας μάχη με νύχια και με δόντια για να βγει στο ξέφωτο και να γράψει ιστορία με μια επιτυχία στην οποία ποτέ κανείς δεν θα μπορούσε να έχει ποντάρει.