Τέλος στο σερί χωρίς γκολ, τέλος στο σερί χωρίς νίκη και επιτέλους χαμόγελα στην ΑΕΚ. Η πρώτη νίκη μετά από 49 μέρες και οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί απομάκρυναν τα σύννεφα που μαζεύτηκαν πάνω από την Αρένα και δίνουν την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία να δουν με μεγαλύτερη άνεση τη συνέχεια και τις πολύ σημαντικές υποχρεώσεις που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Η εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως, θύμισε την ομάδα που εντυπωσίασε τους πρώτους μήνες του πρωταθλήματος. Με ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο, ήρθε η ανατροπή με σούπερ πρωταγωνιστή τον Ράφαελ Ρομό, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ.
Η ΑΕΚ μπαίνει στα πλέι οφ έχοντας 39 βαθμούς. Το ζητούμενο είναι να χτίσει πάνω στην εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για την κατάκτηση του τίτλου, ή ακόμη και της 2ης θέσης που χαρίζει εισιτήριο για το Champions League.
Δύο προβλήματα με κάρτες προέκυψαν για την τεχνική ηγεσία. Οι Τόμοβιτς και Τάντι συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών και θα χάσουν ένα από τα δύο επόμενα παιχνίδια. Όσον αφορά τον Τρισκόφσκι ο λόγος που έμεινε εκτός έχει να κάνει με το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη μέση, ενώ με τραυματισμό στον αστράγαλο αποχώρησε ο Ροσάλες.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση την Τετάρτη στον επαναληπτικό του 1-1 με την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο.

Ανδρέας Ανδρέου