Το σκεπτικό του Εφετείου για την απόφασή του για τον αγώνα ΑΕΚΑπόλλων σχολίασε στον Super Sport FM 104.0 ο νομικός Στέλιος Χριστοδούλου.
«Η δική μου προσέγγιση είναι προς την απόφαση του Εφετείου. Δεν πρέπει να παραβλέπουμε φυσικά ότι ο κ. Βρυωνίδης πήρε μία απόφαση με το δικό του σκεπτικό, χωρίς να υπάρχει κάποιο προηγούμενο. Θα αναρωτηθεί κανείς πώς γίνεται ένας νομικός να το ερμηνεύει με έναν τρόπο και ένας άλλος νομικός με διαφορετικό τρόπο. Ο καθένας έχει το δικό του σκεπτικό. Ο Αθλητικός Δικαστής εστίασε την προσοχή του στο πρωτόκολλο της ΚΟΠ, ότι παραβιάστηκε κι ότι ακολουθήθηκε δεν μπορεί να έχει αποτέλεσμα, γι’ αυτό και θεώρησε αντικανονική τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών.
Θεώρησε ότι δεν συνάδει με το πρωτόκολλο και γι’ αυτό είχε πάρει αυτή την απόφαση. Η δική μου θέση είναι πως η συμμετοχή τους δεν είναι αντικανονική, καθώς απαγορεύεται να χρησιμοποιηθεί ποδοσφαιριστής που είναι επιβεβαιωμένα θετικός. Εδώ δεν ήταν επιβεβαιωμένα θετικοί στον κορωνοϊό τη μέρα που αγωνίστηκαν κι εκτός αυτού, είχαν αποδεσμευτεί από τη λίστα των κρουσμάτων από το Υπουργείο.
Απ’ εκεί και πέρα, δημιουργείται το ερώτημα αν υπάρχει ανισότητα. Το πώς γίνεται μία ομάδα να έχει επικοινωνία με το Υπουργείο και να προχωρεί σε τεστ, ενώ κάποια άλλη ομάδα να μην μπορεί.
Η ΑΕΚ όμως έπραξε ότι έπραξε στα πλαίσια της νομιμότητας. Αν κάποιος παραβίασε το πρωτόκολλο ή τη νομοθεσία, αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές και κανένας άλλος. Δεν θεωρώ ότι η ΑΕΚ θα είχε θετικούς ποδοσφαιριστές στην αποστολή της ή να τους βάλει να αγωνιστούν. Υπάρχουν παραλείψεις στο πρωτόκολλο της ΚΟΠ. Διαφωνώ ωστόσο στο πώς σχολίασε το Εφετείο την απόφαση του Αριστοτέλης Βρυωνίδη, δεν θα έπρεπε να προχωρήσει σε σχόλια».

Για το ότι η απόφαση του Αθλ. Δικαστή δεν έδινε τους βαθμούς στον Απόλλωνα: «Είναι εύλογο ερώτημα και σκεφτείτε αν συνέβαινε σε τελικό κυπέλλου. Ποιος θα έπαιρνε το κύπελλο αν γινόντουσαν όλα αυτά σε τελικό;».