Το νέο του προπονητή  Αλεξέι Σπιλέφσκι παρουσίασε ο Άρης.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λευκορώσος κόουτς:
«Ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή και την ευκαιρία. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με όσα άκουσα από τους ανθρώπους που μίλησα για την ομάδα Είναι κάπως λυπηρό για τον προηγούμενο προπονητή, βρέθηκα κι’ ΄εγώ σ’ αυτή την θέση. Έκανε εξαιρετική δουλειά που έφερε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Είμαι ικανοποιημένος από τις συζητήσεις που είχαμε με τους ανθρώπους της ομάδας. Έκανα την πρώτη μου προπόνηση σήμερα. Η πρώτη μου εικόνα είναι ότι είναι πολύ καλό το κλίμα και το υλικό.  Παρουσίασα τις ιδέες μου και αυτά που θέλω να βάλω στην ομάδα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Έχουμε χρόνο για να εφαρμόσουμε τις ιδέες μας».
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Παρακολουθούσατε την ομάδα από πριν; «Θα ήταν λίγο άδικο για τον προκάτοχό μου να μιλήσω για όσα είδα στα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας. Την παρακολουθούσα για καιρό. Διαθέτουμε πολύ καλό υλικό και στα δέκα παιχνίδια που απομένουν θα κάνουμε το καλύτερο».
Τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο; «Θα δουλέψουμε για να βγούμε Ευρώπη. Είναι και άλλες ομάδες που είναι πιο μπροστά από εμάς, όπως ο Απόλλωνας, το ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση. Πρέπει να δώσουμε στους παίκτες αυτοπεποίθηση. Η έξοδος στην Ευρώπη είναι ρεαλιστικός στόχος. Ο Απόλλωνας είναι πρώτος, το ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση είναι ποιοτικές ομάδες. Δεν μπορώ να δώσω υποσχέσεις αλλά θα δουλέψουμε».
Ποια είναι η αγωνιστική σας φιλοσοφία; «Μου αρέσει η ομάδα μου να επιτίθεται. Το πιο σημαντικό που θέλω να περάσω στην ομάδα είναι η νοοτροπία νικητή, μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Μου αρέσει σαν προπονητής ο Κλοπ».
Τι γνωρίζετε για το Κυπριακό ποδόσφαιρο; «Η ένταση που υπάρχει δεν είναι στον μεγαλύτερο βαθμό αλλά είναι σε πολύ καλό τεχνικό επίπεδο».