Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Σωφρόνης Αυγουστή για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ.
Η αρχική τοποθέτηση:
«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Έγινε ένα ντέρμπι από τα παλιά με ωραία ατμόσφαιρα. Ξέρουμε πολύ καλά πως κάναμε λάθη στο πρώτο ημίχρονο. Το πιο σημαντικό είναι τα κατάλαβαν. Βελτιωθήκαμε και πήραμε μια σημαντική νίκη, όχι μόνο βαθμολογικά. Κάποιες φορές όταν η ομάδα έμενε πίσω δεν έβρισκε τις λύσεις. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές αφού ανεβαίνουμε σκαλοπάτι, σκαλοπάτι. Βλέπουμε τη συνέχεια, έχουμε το δύσκολο ματς της Τετάρτης. Πρώτος μας στόχος είναι να μαζεύουμε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη. Τους ανταμείψαμε με τον καλύτερο τρόπο.

Τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο; «Έπαιξε σημαντικό ρόλο η ποιότητα της ομάδας. Αλλάξαμε κάποια πράγματα, ρισκάραμε και βελτιωθήκαμε. Είδαμε και το πρώτο παιχνίδι του Σαρφό. Όλοι ξέρουμε την ποιότητα. Τους θέλουμε όλους για τη συνέχεια».

Για τα γκολ των επιθετικών: «Αυτό θέλουμε. Μπήκαμε στο σωστό δρόμο. Υπήρχε αρκετή πίεση, αφού ήμασταν πίσω στη βαθμολογία. Αυτή τη στιγμή βλέπω ότι ξέρουμε τι θέλουμε στον αγωνιστικό χώρο».