Ένα 15ήμερο φωτιά, περιμένει τους «γαλαζοκίτρινους» με πρόγραμμα 5 αγώνων στο πρωτάθλημα, τα αποτελέσματα των οποίων θα διαμορφώσουν και την βαθμολογική τους θέση.
Μοναδικός στόχος, η κατάκτηση μίας όσο πιο ψηλότερης θέσης στην πρώτη 6άδα και εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ώστε στη συνέχεια να διεκδικήσει η ομάδα ότι το καλύτερο στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ.
Επιβάλλεται όμως, να μεγαλώσει κατά πολύ τη βαθμολογική συγκομιδή που έχει σήμερα και είναι μόλις 27 βαθμοί σε 17 αγώνες.
Οι υπολογισμοί λένε και προβλέπουν ότι για να τερματίσει μία ομάδα στην πρώτη 6άδα θα χρειαστεί από 33-36 βαθμούς, κάτι που πρέπει να έχουν υπόψιν τους στο ΑΠΟΕΛ αν θέλουν να…σώσουν τη χρονιά.
Θυμίζουμε το πρόγραμμα των πέντε τελευταίων αγωνιστικών και πότε θα γίνουν.
Κυριακή 6 Φεβρουαρίου: ΑΕΛΑΠΟΕΛ (19:00)
Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου:  ΠΑΕΕΚ-ΑΠΟΕΛ (19:00)
Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου: ΑΠΟΕΛΑΕΚ (20:15)
Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου: ΑΠΟΕΛ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ (18:00)
Το ντέρμπι ΟμόνοιαΑΠΟΕΛ ακόμα δεν ορίστηκε από την ΚΟΠ. Λόγω του ότι όμως θα προηγηθεί το ΑΠΟΕΛΑνόρθωση την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του, είναι η Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα και παρόλο ότι όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί, εντούτοις πάντα ο επόμενος είναι και ο πιο ενδιαφέρον, κάτι που ισχύει για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, την ερχόμενη Κυριακή.
Αν καταφέρουν οι ποδοσφαιριστές, να περάσουν με νίκη από το Τσίρειο θα είναι ότι καλύτερο για τη συνέχεια αφού θα αποκτήσουν δυναμική εν όψει της συνέχειας.