Συμπληρώνεται σιγά-σιγά το παζλ των προημιτελικών του Κυπέλλου Coca Cola, τη στιγμή που το πρωτάθλημα Cyta μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή του, καθώς πλησιάζουμε στα πλέι οφ. Και ο Stoiximan σας προσφέρει ανανεωμένες αποδόσεις και για τον πρωταθλητή και για τον Κυπελλούχο!

Ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει όλα τα ματς στην Κύπρο και στα μεγάλα ευρωπαϊκά και όχι μόνο πρωταθλήματα με 0% γκανιότα, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out! Και όχι μόνο! Προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις και στα μακροχρόνια στοιχήματα, όπως αυτό που αφορά στον πρωταθλητή και στον Κυπελλούχο!

Οι αποδόσεις για τον πρωταθλητή έχουν μεταβληθεί πολύ μετά τη διαφορά που έχει αποκτήσει ο Απόλλωνας στην κορυφή. Οι «γαλάζιοι» παραμένουν πρώτο φαβορί για τον τίτλο, αλλά πλέον η απόδοσή τους είναι 1.50 από 2.25 που ήταν στη διακοπή των Χριστουγέννων. Η ΑΕΚ που βρισκόταν κοντά του πλέον θεωρείται τρίτο φαβορί με απόδοση 10.00 (από 3.50). Ενδιάμεσα βρίσκουμε τον ΑΠΟΕΛ στο 9.00: οι «γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονταν στην πέμπτη θέση των φαβορί με απόδοση 12.00, όπως και η Ανόρθωση, η οποία τώρα μοιράζεται την τρίτη θέση στα φαβορί με την ΑΕΚ, στο 10.00. Η έκπληξη του πρωταθλήματος, ο Άρης, είναι στην πέμπτη θέση με απόδοση 12.00 (από 9.00). Η Ομόνοια που είχε ξεκινήσει τη σεζόν ως φαβορί για τη διατήρηση των σκήπτρων έχει υποχωρήσει πλέον στην έκτη θέση με απόδοση 15.00 (από 7.00 στις γιορτές)! Στο 50.00 πλέον η Πάφος και στο 100.00 η ΑΕΛ.

Ποια ομάδα θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα;

Δείτε εδώ αναλυτικά τις αποδόσεις και ποντάρετε!

Στον Stoiximan θα βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις και για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ θεωρούνται τα μεγάλα φαβορί με απόδοση 3.50, ενώ ακολουθεί η Ανόρθωση στο 4.00. Από εκεί και πέρα, κι ενώ εκκρεμούν οι ρεβάνς τους στη β’ φάση, ο Απόλλωνας έχει απόδοση 7.00, η ΑΕΚ 12.00 και η ΑΕΛ 15.00.

Ποια ομάδα θα κατακτήσει το φετινό Κύπελλο;

Δείτε εδώ αναλυτικά τις αποδόσεις και ποντάρετε!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.