Ούτε με το ΑΠΟΕΛ και κατά πάσα πιθανότητα ούτε με την ΑΕΛ στο φινάλε της τελευταίας αγωνιστικής της α’ φάσης του πρωταθλήματος θα είναι διαθέσιμος ο Άνταμ Γκιούρτσο. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός δεν έχει πατήσει καν γήπεδο ακόμη, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο για να επανέλθει από τον τραυματισμό του (θλάση στον τετρακέφαλο).
Ο Γκιούρτσο συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, στη συνέχεια θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο κι όταν μπει σε φουλ ρυθμούς, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Νταβίντ Καταλά, κάτι που αναμένεται να συμβεί στα πλέι οφ.
Απ’ εκεί και πέρα, τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Ματ Νταρμπισάιαρ στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Ο Άγγλος επιθετικός δεν προπονήθηκε σήμερα Πέμπτη, όμως στην ΑΕΚ εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι τουλάχιστον θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Εκτός πλάνων είναι ο Άνχελ Γκαρσία, ο οποίος είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του όταν συμπλήρωσε τρεις κίτρινες στο ματς με την ομάδα της Λευκωσίας. Επιπλέον επιλογή είναι ο Ροσάλες, καθώς επίσης και όλοι οι νεοαποκτηθέντες, Μαρτής, Άλτμαν, Παναδέρο και Λαμπόικο.

Ανδρέας Βεντούρης