Συνεχίζεται η προετοιμασία εν όψει ΑΠΟΕΛ, κάτω από τις καλύτερες συνθήκες στο «Ηλίας Πούλλος». Κόντρα μάλιστα στα αρνητικά βαθμολογικά δεδομένα, που δεν επιτρέπουν σε μεγάλη αισιοδοξία, η αποφασιστικότητα, είναι το κυρίαρχο στοιχείο στους ποδοσφαιριστές και στην τεχνική ηγεσία.
Στην Ομόνοια άλλωστε, το στοίχημα είναι διπλό. Από τη μία να κάνει το καθήκον της με νίκη πάνω στο ΑΠΟΕΛ και είτε την ευνοήσει, είτε όχι το αποτέλεσμα στο Πάφος FC-Άρης θα συνεχίσει την προσπάθεια, αφού όπου νάναι έρχεται και η πρόκληση στο κύπελλο που με τα σημερινά δεδομένα, είναι η βασική διέξοδος διάκρισης.
Ο Χένινγκ Μπεργκ, ξέρει τα αγωνιστικά δεδομένα με τις απουσίες των Παπουλή και Παναγιώτου ( για διαφορετικούς λόγους) και ενδεχομένως του Λανγκ, αλλά έχει τις λύσεις ώστε να παρατάξει μία ισχυρή 11άδα στο ντέρμπι.
Βασικά, η μεγάλη απώλεια, είναι ο Παπουλής, όμως και πάλι διαθέτει πολλές εναλλακτικές λύσεις για να καλύψει τον πληθωρικό Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή.
Στο μεταξύ, οι «πράσινοι» αναμένουν και την υποστήριξη των φιλάθλων τους. Ελπίζουν πως μπορεί να πάνε στο γήπεδο γύρω στις 8 χιλιάδες που θα είναι πολύ καλός αριθμός με τα υφιστάμενα δεδομένα.