Παρά την κόπωση από τη συμμετοχή στο Copa Africa, ο Μοχάμεντ Σαλάχ επέστρεψε από την Δευτέρα στην Αγγλία, θέλει να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της Λίβερπουλ και να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ για το παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στη Λέστερ!
Ασταμάτητος ο «Φαραώ» που δεν θέλει να χάσει άλλα παιχνίδια των «κόκκινων» και να τον στερηθεί η ομάδα του έπειτα από την αναγκαστική του απουσία λόγω της συμμετοχής του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την Αίγυπτο.
Ο Σαλάχ από τη Δευτέρα επέστρεψε σε αγγλικό έδαφος, θέλει να προπονηθεί – έστω να κάνει αποθεραπεία – εντός της ημέρας και στόχος του είναι να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Λέστερ.
«Μίλησα μαζί του και μου είπε “είμαι έτοιμος”. Θα δούμε πως θ’ αντιδράσει το σώμα του στην αποθεραπεία που θα κάνει κι αν είναι όλα καλά, τότε ναι, θα είναι διαθέσιμος. Δεν θέλουμε να βιαστούμε ούτε θα πάμε κόντρα στο πλάνο μας, αλλά αν είναι καλά, τότε θα τον έχουμε μαζί μας. Ο Μο έχει πιθανότητες, ο Μανέ όχι, δεν έχει γυρίσει καν στην Αγγλία» είπε σχετικά ο Kloppo.