Εν βρασμώ δεν θα παρθούν αποφάσεις στην Ομόνοια. Η επόμενη μέρα που έφερε τον αποκλεισμό της ομάδας από την πρώτη 6άδα σε συνάρτηση με τη βαριά ήττα στο ντέρμπι, έφερε τον καθιερωμένο απόηχο.
Ο κόσμος συζητά, αναλύει και κάνει κριτική για αυτά που βλέπει και περιμένει να μάθει πως θα διαχειριστεί η διοίκηση τα νέα δεδομένα.
Τι θα κάνει όμως ο Σταύρος Παπασταύρου; Σίγουρα, είναι με τη σειρά του απογοητευμένος από τις εξελίξεις και αναμένεται να έχει σειρά συζητήσεων με τους συνεργάτες του και ενδεχομένως με τον κύριο Μπεργκ.
Ο Νορβηγός είναι πλέον το σημείο αναφοράς για όλους. Ακόμα και εκείνοι οι οποίοι μέχρι και πρόσφατα δεν ήθελαν να κάνουν κριτική στον προπονητή, έχουν πλέον τις δικές τους αμφιβολίες, αν πρέπει να συνεχίσει να είναι στον πάγκο.
Το θέμα με τον Μπεργκ, είναι αν θα αναλάβει αυτός την αγωνιστική ανασύνταξη εν όψει κυπέλλου και αν μπορεί να τα καταφέρει.
Για την ώρα βέβαια, φαντάζει σαν απομακρυσμένο το σενάριο να παρθεί απόφαση τέτοια που να οδηγήσει την Ομόνοια στο ψάξιμο άλλου προπονητή. Μέσα όμως από την κριτική και αυτοκριτική που θα γίνει στα επόμενα 24ωρα τίποτε δεν αποκλείεται.
Ο Σταύρος Παπασταύρου, καλείται να διαχειριστεί την αγωνιστική κρίση της ομάδας και να πάρει αποφάσεις τέτοιες, ώστε να καταφέρει να διασώσει τη χρονιά μέσω κυπέλλου.
Ίσως αυτή την στιγμή, να είναι ακόμα πιο δύσκολα τα δεδομένα, ακόμα και από την 1η χρονιά όταν κλήθηκε να αλλάξει προπονητή (Χουάν Κάρλος Ολίβα) και τεχνικό διευθυντή (Άνχελ Γκόμεθ) στη διάρκεια της σεζόν.