Κεφάτος Ζιρού, κεφάτη Μίλαν! Με τον Γάλλο φορ να συνεχίζει από εκεί που έμεινε και να δίνει νέο ρεσιτάλ μετά το «Derby Della Madonnina», οι Ροσονέρι ισοπέδωσαν 4-0 τη Λάτσιο και έδωσαν νέο ραντεβού με την Ίντερ για τα ημιτελικά του Coppa Italia!
«Αν έχεις… Ζιρού, διάβαινε» θα μπορούσε να λέει η γνωστή παροιμία ή τουλάχιστον ένα ρητό με ρίζες στο σύγχρονο Μιλάνο. Και τα πεπραγμένα ενός εκ των πιο υποτιμημένων «killer» των ιταλικών γηπέδων δεν αφήνει περιθώριο για αμφισβήτηση. Με… φόρα από το Derby Della Madonnina, ο Γάλλος φορ πρωταγωνίστησε και απέναντι στη Λάτσιο, αφού με δυο γκολ οδήγησε τη Μίλαν σε εκκωφαντική νίκη 4-0 και συνάμα στα ημιτελικά του Κυπέλλου, εκεί όπου πλέον την περιμένει με… ακονισμένα νύχια και με φλόγα για εκδίκηση η Ίντερ του Σιμόνε Ιντζάκι.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια (77΄Τομόρι), Καλουλού, Ρομανιόλι, Ερναντέζ, Τονάλι (46΄Μπενασέρ), Κεσί, Μεσίας (61΄Σαλεμάκερς), Μπραΐμ Ντίαθ, Λεάο (77΄Μαλντίνι), Ζιρού (61΄Ρέμπιτς)

Λάτσιο (Μαουρίσιο Σάρι): Ρέινα, Χισάι (62΄Λατσάρι), Λουίζ Φελίπε, Πάτριτς, Μάρουσιτς, Κατάλντι (51΄Λέιβα), Μπάσιτς (50΄Λουίς Αλμπέρτο), Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, Άντερσον (50΄Πέδρο), Ζακάνι, Ιμόμπιλε (69΄Μόρο)