Αγωνίστηκε μόλις κάτι παραπάνω από 20 λεπτά απέναντι στην Μπέρνλι μπαίνοντας με αλλαγή. Ο Κριστιάνο μέτρησε 5 διαδοχικά παιχνίδια δίχως γκολ, κάτι που φυσικά δεν είναι καθόλου συχνό φαινόμενο για τον ίδιο, ενώ, αντίκρισε ξανά την κακή του επίδοση όταν περνάει στο ματς από τον πάγκο σε ό,τι αφορά στην Πρέμιερ Λιγκ.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Μπέρνλι, θα μπορούσαν να έχουν καθαρίσει το ματς από νωρίς, σκόραραν τρεις φορές στα πρώτα 21 λεπτά, όμως μέτρησε μονάχα το ένα τους γκολ αφού στα υπόλοιπα δυο υπήρχαν παραβάσεις.
Οι «clarets» αντέδρασαν και ισορρόπησαν στο δεύτερο μέρος και κάπως έτσι η Γιουνάιτεντ υπέστη απώλεια βαθμών σε ματς απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε στο παιχνίδι με αλλαγή στο 68ο λεπτό και για 5ο διαδοχικό ματς απέτυχε να βρει δίχτυα. Τέτοια ανομβρία είχε ν’ αντιμετωπίσει από το μακρινό 2010, όταν τότε βρισκόταν στην Ρεάλ Μαδρίτης!
Παράλληλα, έχει πλέον 10 διαδοχικές συμμετοχές δίχως γκολ στην Premier League, σε ματς όπου προέρχεται από τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».
Την τελευταία φορά που κατάφερε να χριστεί σκόρερ ακόμα κι αν δεν ήταν βασικός σε αναμέτρηση της Λίγκας, το ημερολόγιο έγραφε Δεκέμβρης του 2006 και ο CR7 είχε πετύχει δυο τέρματα απέναντι στην Γουίγκαν που τότε βρισκόταν στην πρώτη κατηγορία.