Η Γουλβς πανηγύρισε την Κυριακή (13/2) ένα σπουδαίο διπλό, καθώς επικράτησε 2-0 της Τότεναμ με γκολ των Χιμένες και Ντεντόνκερ και αναρριχήθηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας στην 8η τα Σπιρούνια.
Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα για την ομάδα του Λονδίνου στην Premier League, με τον Αντόνιο Κόντε να εκμηδενίζει τις πιθανότητες της Τότεναμ να τερματίσει τέταρτη και να προκριθεί ως εκ τούτου. στο Champions League την επόμενη σεζόν.
Μάλιστα, ο Ιταλός κόουτς τόνισε ότι η μεταγραφική πολιτική του αγγλικού συλλόγου αποδυνάμωσε εν τέλει την ομάδα, επικρίνοντας την έλλειψη έμπειρων αφίξεων τον Ιανουάριο, τη στιγμή που το πρότζεκτ της ανάδειξης νεαρών παικτών προχωράει.
«Έφυγαν τέσσερις παίκτες από τον σύλλογο που ήταν σημαντικοί και ήρθαν δύο, οπότε αριθμητικά, αντί να ενισχυθεί η ομάδα αποδυναμώθηκε. Ο Μπεντανκούρ και ο Κουλουσέβσκι είναι ιδανικές περιπτώσεις για την Τότεναμ, επειδή η ομάδα αναζητά νέους παίκτες που μπορούν να αναπτυχθούν και όχι παίκτες που είναι έτοιμοι. Αυτό είναι το θέμα. Τώρα συνειδητοποίησα ότι αυτό είναι το όραμα του συλλόγου.
Νιώθω ότι ίσως έχουμε 1% πιθανότητα να τερματίσουμε τέταρτοι. Το επίπεδο αυτού του πρωταθλήματος είναι πολύ υψηλό και δεν υπάρχει πολύς χώρος για άλλες ομάδες πλην των κορυφαίων. Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό να μην φοβάσαι. Πρέπει να έχουμε την θέληση να παλέψουμε», υποστήριξε ο 52χρονος τεχνικός.