Πέντε σερί ισοπαλίες είναι πολλές, πάρα πολλές για την ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας απογοήτευσε το τελευταίο διάστημα αγωνιστικά, επηρεασμένη από πολλούς παράγοντες. Και η λεγόμενη «κοιλιά», και όλα όσα συνέβησαν μετά την ένσταση του Απόλλωνα, την αποσυντόνισαν.
Σαφώς και η κάμψη στην απόδοσή της ήταν πριν συμβεί το τελευταίο γεγονός, πράγμα που προβλημάτισε, όμως ήταν και αυτός ένας λόγος που δεν κατάφερε να ανασυνταχθεί. Σήμερα, φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στην Λευκωσία και με την ηρεμία πλέον στις τάξεις της, μετά και την απόφαση του Εφετείου, μπορεί να προσηλωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι και να… αρχίσει την αντεπίθεσή της. Εύκολο έργο δεν θα έχει κόντρα στον Ολυμπιακό, έχοντας να αντιμετωπίσει ο Καταλά και τις απουσίες των Ντάρμπισαϊαρ, Γκιούρτσο, Ροσάλες, αλλά και τον νεοφερμένων Μαρτή, Λαμπόικο, Παναδέρο και Άλτμαν, όμως η νίκη στο παρών στάδιο επιβάλλεται.
Με βάση τα πιο πάνω δεδομένα, αναμένεται να δούμε και διαφοροποιήσεις στην 11άδα. Αυτή, αναμένεται να αποτελέσουν οι Λεάλ, Τάντι, Άνχελ Γκαρσία, Τόμοβιτς, Γκονζάλεθ (Μιλίτσεβιτς), Μάμας, Γκουστάβο, Ακοράν, Φαράζ, Ρομό και Τρισκόφσκι.

Κύπρος Εγγλέζος